Vragen?

Bel direct met Chris Tulmans: 06-36161316
of gebruik het   Contactformulier

Product bekijken?

Bezoek onze nieuwe showroom in Maasbree.   Bekijk openingstijden

Malmö - stalen tafel

Een tafel met een mooie,klassieke uitstraling.
€ 0,00
Loading Laden...

* Verplichte velden

2 Jaar garantie

op alle producten

Gratis levering en plaatsing

in heel NL en BE va. €500,-

Veilige betaling

betaling bij levering contant of per pin

Productbeschrijving

Details

Materiaal

Het stalen onderstel is thermisch verzinkt en vervolgens gepoedercoat (antraciet RAL 7021). Op deze manier is het onderstel grondig beschermt tegen corrosie.

Tafel

De tafel bestaat uit 2 onderdelen, het onderstel Malmö, met daarbij een tafelblad naar uw keuze. Het tafelblad kan bestaan uit diverste materialen, zoals verschillende soorten natuursteen, glas en hout. U kunt de diverse materialen vinden in het keuzemenu. De lengte van het tafelblad dient bij deze tafel 20 tot 80 cm groter gekozen worden. Het tafelblad steekt dan aan beide zijden 10, 20, 30 of 40 cm over.

Stoelen

Om de tuinstoelen volledig onder het stalen onderstel te kunnen schuiven dient hoogte van de armleuning niet meer te bedragen dan 680mm. 

Extra informatie

Extra informatie

Korte beschrijving Een tafel met een mooie,klassieke uitstraling.
Type Tafel Tafel
Materiaal Staal
Behandeling Tafel Gecoat, Verzinkt

Levertijd en Garantie

Levertijd

Voor kleine producten die via de webshop worden besteld geldt dat er dezelfde dag of de erop volgende werkdag de bestelling wordt verstuurd.

Voor grotere producten wordt met u telefonisch een afleverafspraak ingepland. Gemiddeld genomen wordt er 1 week na bestelling geleverd. Indien u de bestelde producten graag later wilt ontvangen kunt u dit gerust aangeven op de betaalpagina. We vervoeren onze producten in de meeste gevallen zelf, zodat we ook de nodige service kunnen verlenen. Tevens zetten we de producten die u besteld gebruiksklaar op de door u aangegeven plaats. 

Indien in de toegang naar uw tuin of woning obstakels zijn, zouden wij het fijn vinden als u dit bij de betaalpagina zou willen aangeven. We kunnen dan ons hierop voorbereiden dat we de meubelen netjes kunnen plaatsen.

Obstakels kunnen vormen:

- Deuropeningen <80cm.
- Onverhard pad
- Verhard pad maar <60cm.
- Trappen of andere niveauverschillen.

 

Garantie

Op alle artikelen geld een minimale garantieperiode van 2 jaar. Indien dit langer is zal dit bij het betreffende artikel worden vermeld.