Informatie over RVS Tuintafels

Een tuintafel is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze tuin; ze vormen en plek om te zitten, tot rust te komen en te genieten van de zon en de bloemen om ons heen. Het is de tafel om op zondagmorgen aan te ontbijten of in de avond aan te BBQ-en. Een tuintafel is onmisbaar. 

RVSTuintafel.com is specialist in het ontwerpen en produceren van RVS onderstellen. Roestvrij staal heeft meerdere voordelen, want naast zijn moderne en luxe uitstraling heeft het de eigenschap dat het corrosievrij (=roestvrij) zal blijven en eenvoudig te onderhouden is. 

RVS Tuintafel samenstellen naar eigen smaak

De RVS (roestvrij stalen) tuintafels bestaan uit een RVS onderstel en een natuurstenen, houten (teak) of glazen tafelblad. Zo kunt u de tuintafel naar eigen smaak samenstellen. We hebben vele modellen RVS onderstellen in ons assortiment. Deze zijn in verschillende maten leverbaar zijn en kunnen gecombineerd worden met een tafelblad naar keuze. Het onderstel Parijs kan uitstekend gecombineerd worden met een rond tafelblad, terwijl het onderstel Dublin en Helsinki uitermate geschikt zijn voor een rechthoekig of vierkant tafelblad.

 Roestvrij stalen tuintafels op maat gemaakt

Alle RVS onderstellen worden in eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen we ook maatwerk tafels leveren. U vraagt, en wij maken!

De werkplaats van RVSTuintafel.com is uitgerust met een hoogwaardig machinepark, zodat we de hoogste kwaliteit tafels kunnen produceren. Daarnaast is onze werkplaats is ook voorzien van een voorraad materialen en natuurstenen tafelbladen. Hierdoor kunnen we alle onderstellen en complete tuintafels vrijwel direct leveren.

RVSTuintafel.com is specialist in het maken van onderstellen, want we voldoen aan de volgende punten:

  • De onderstellen worden geproduceerd in onze eigen werkplaats;
  • We gebruiken hoogwaardig RVS, AISI 304;
  • De wanddikte van de kokers is minimaal 2 mm;
  • De oppervlakte-afwerking is geslepen

Alle tuinmeubelen worden gratis of tegen een geringe vergoeding bij je thuis bezorgd en in de tuin geplaatst. 

 

U kunt dus voor onder andere ijzeren tafel, grote tuintafel, een RVS tafel enz. bij ons kopen.

Meer informatie?   Contactformulier