Informatie over Bartafels

Een Bartafel is tegenwoordig erg populair in onze tuin of woning; ze vormen en plek om te zitten, tot rust te komen en te genieten van de zon en de bloemen om ons heen. Het is de tafel om op zondagmorgen aan te ontbijten of in de avond aan te BBQ-en. Een bartafels is multifunctioneel. 

RVSTuintafel.com is specialist in het ontwerpen en produceren van RVS onderstellen. Roestvrij staal heeft meerdere voordelen, want naast zijn moderne en luxe uitstraling heeft het de eigenschap dat het corrosievrij (=roestvrij) zal blijven en eenvoudig te onderhouden is. 

De Bartafels bestaan uit een RVS onderstel en een natuurstenen, houten of glazen tafelblad. Of u kiest voor een kunstof vlechtwerk bartafel met glasplaat. Deze zijn in verschillende maten leverbaar zijn en kunnen gecombineerd worden met een tafelblad naar keuze. 

Alle RVS onderstellen worden in eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen we ook maatwerk bartafels leveren. U vraagt, en wij maken!

De werkplaats van RVSTuintafel.com is uitgerust met een hoogwaardig machinepark, zodat we de hoogste kwaliteit tafels kunnen produceren. Daarnaast is onze werkplaats is ook voorzien van een voorraad materialen en natuurstenen tafelbladen. Hierdoor kunnen we alle onderstellen en complete tuintafels vrijwel direct leveren.

RVSTuintafel.com is specialist in het maken van onderstellen, want we voldoen aan de volgende punten:

  • De onderstellen worden geproduceerd in onze eigen werkplaats;
  • We gebruiken hoogwaardig RVS, AISI 304;
  • De wanddikte van de kokers is minimaal 2 mm;
  • De oppervlakte-afwerking is geslepen

Alle tuinmeubelen worden gratis of tegen een geringe vergoeding bij je thuis bezorgd en in de tuin geplaatst. 

 

Meer informatie?   Contactformulier