Informatie over Tuintafels

Een tuintafel is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze tuin; ze vormen en plek om te zitten, tot rust te komen en te genieten van de zon en de bloemen om ons heen. Het is de tafel om op zondagmorgen aan te ontbijten of in de avond aan te BBQ-en. Een tuintafel is onmisbaar. 

Tuintafel samenstellen naar eigen smaak

RVSTuintafel.com maakt tuinmeubelen en heeft een groot assortiment tuintafels en zitmeubelen. De tuintafels bestaan uit een los onderstel en een los tafelblad. Hierdoor kunt u de verschillende modellen onderstellen combineren met een natuurstenen, houten of glazen tafelblad naar keuze. Zo kunt u de tuintafel naar eigen smaak samenstellen. Daarnaast zijn de onderstellen en tafelbladen in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Ook maatwerk is mogelijk. Door de vele mogelijkheden die wij je bieden kunt u eindeloos combineren en uw eigen tuinset samenstellen. 

De combinatie van het RVS (roestvrij staal) of stalen onderstel met het natuurlijke tafelblad zorgt voor een moderne en zeer luxe uitstraling. Hierdoor staan de tuintafels ook erg mooi als eetkamertafel in de woonkamer of keuken. Zoals u ziet, kunt u zowel kiezen voor een kleine als grote tuintafel. Om het geheel compleet te maken biedt RVSTuintafel.com ook nog verschillende zitmeubelen aan, waarin het comfortabel toeven is. 

U kunt bij het samenstellen van de tuintafel kiezen uit:

  • type: zoals een tuintafel, bijzettafel of bartafel. De tuintafels staan ook erg mooi als eettafel in de woonkamer of keuken;
  • vorm: zoals een rechthoekige, ronde of vierkante tafel;
  • model onderstel: verschillende modellen van RVS (roestvrij staal), staal of aluminium;
  • soort tafelblad: verschillende soorten van natuursteen, hout (teak) of glas;
  • afmetingen: zoals 4, 6 of 8+ persoons tafel. Ook maatwerk is mogelijk.

Alle tuinmeubelen worden gratis of tegen een geringe vergoeding bij je thuis bezorgd en in de tuin geplaatst. Of het nu om een tafel met metalen onderstel of een andere tuintafel gaat. 

 

Meer informatie?   Contactformulier