Informatie over Hardsteen Tafelbladen

In ons assortiment natuurstenen tafelbladen hebben we ook hardsteen tafelbladen. Momenteel hebben we 1 uitvoering: Chinees hardsteen gevlamd. Dit hardsteen is afkomstig uit - zoals de naam al doet vermoeden - China. Het steen is gevormd door kalkskeletjes van zeedieren, op de zeebodem.

Chinees hardsteen tafelbladen

Een Chinees hardsteen gevlamd tafelblad heeft een licht ruw oppervlak met een minimale glans. Dit oppervlak wordt verkregen door het tafelblad te behandelen met een hete vlam, waardoor er steensplinters van het tafelblad af schieten. Hierna wordt het blad geborsteld totdat alle ruwe gedeeltes verdwenen zijn. Een tuintafel met een Chinees hardsteen gevlamd tafelblad heeft een zeer natuurlijke uitstraling en staat prachtig op ieder terras en in iedere tuin! Bijkomstig voordeel is dat je door de grijze kleur vrijwel geen stof en vuil op de tafel ziet liggen.

Hardsteen tafelbladen met een natuurlijke en ook klassieke uitstraling

Ook dit tafelblad is van 3 cm dik massief natuursteen, welke garant staat voor een zeer lange levensduur! De tafelbladen worden in onze eigen werkplaats verwerkt, waardoor we ook maatwerk tafelbladen kunnen leveren. Kom langs in onze showroom om de tafelbladen te bekijken of neem contact of voor de mogelijkheden. 

Meer informatie?   Contactformulier