Glazen tafelblad

1 product

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Tafelblad glas
    € 150,00

1 product

per pagina
Aflopend sorteren

Over Glazen Tafelbladen

Naast de ruime keuze uit natuurstenen en houten tafelbladen bieden we ook glazen tafelbladen aan, welke gecombineerd kunnen worden met de RVS- of stalen tafelonderstellen. Een glasplaat als tafelblad geeft een tijdloos, strak en modern uiterlijk aan de tafel. Daarnaast is glas onderhoudsarm, het heeft een gladde ondergrond waardoor vet en vuil zich moeilijk aan het oppervlak hecht. Een tafelblad van glas is uiterst geschikt voor binnen en buiten.

Eigenschappen glazen tafelblad

Voor de glazen tafelbladen, gebruiken wij vooral gelaagd glas of gehard. Gelaagd glas is opgebouwd uit twee ruiten welke met elkaar worden verbonden door een dun laagje (pvb) folie. Deze folie is lichtdoorlatend en heeft als groot voordeel dat het glas ‘samenhangend’ is bij een eventuele breuk. Hierdoor ontstaan er geen onveilige situaties. Een glazen tafelblad kan gedurende alle jaargetijden buiten blijven staan. Het glas is hitte en vorstbestendig.

Maatwerk!

Onze tafelbladen van glas worden geheel op maat gemaakt. Kom langs in onze showroom om de een tafel met een glasplaat als tafelblad te bekijken of neem contact of voor de mogelijkheden.

Meer informatie?   Contactformulier