Informatie over Tafelbladen

Op ieder onderstel hoort een tafelblad op maat! RVSTuintafel.com heeft een ruim assortiment tafelbladen van verschillende materialen, welke ideaal te combineren zijn met de RVS of stalen onderstellen. Door de ruime keuze aan onderstellen en het grote aanbod in verschillende tafelbladen op maat kunt u eindeloos combineren tot u uw perfecte tuintafel gevonden hebt. 

Glazen, houten of een natuurstenen tafelblad op maat: 

  • Natuurstenen tafelbladen, waaronder Hardsteen, Basalt en Graniet;
  • Trespa tafelbladen, zoals een HPL tafelblad;
  • Houten tafelbladen, waaronder Teak (teakhouten tafelbladen);
  • Glazen tafelbladen.

Deze materialen hebben als eigenschap dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Hierdoor hoeven de tafelbladen slechts 1 maal per jaar bewerkt te worden met een cleaner of beschermer. U hebt dus jaren lang plezier van de tafel zonder dat u er veel aan moet doen! Voor het assortiment onderhoudsproducten kijkt u op onderhoud.

RVSTuintafel.com heeft een groot deel van het assortiment tafelbladen op voorraad. Hierdoor kunnen de tuintafels snel geleverd worden. 

De tafelbladen worden in onze eigen werkplaats verwerkt. Hierdoor kunnen wij ook maatwerk tafelbladen (en tafels) leveren. Bel of mail voor meer informatie over de mogelijkheden, of kom langs in de showroom om de diverse tafelbladen te bekijken.

 

Meer informatie over uw tafelblad op maat?   Contactformulier