Vragen?

Bel direct met Chris Tulmans: 06-36161316
of gebruik het   Contactformulier

Product bekijken?

Bezoek onze nieuwe showroom in Maasbree.   Bekijk openingstijden

Helsinki - rvs tuintafel

Dit is een tafel met een zwevend tafelblad.
€ 0,00
Loading Laden...

* Verplichte velden

2 Jaar garantie

op alle producten

Gratis levering en plaatsing

in heel NL en BE va. €500,-

Veilige betaling

betaling bij levering contant of per pin

Productbeschrijving

Details

Materiaal

Het door ons gebruikte RVS voor deze tafel voldoet aan de AISI norm 304. Dit houdt in dat de legeringen in een bepaalde verhouding staan wat u kan verzekeren van een corrosievrij tafelonderstel mits er rekening gehouden wordt met het volgende; Chloor, zeewater, ijzerhoudend sproeiwater, pekel, laswerkzaamheden, uitlaatgassen, en staal houdende poetsmaterialen (bijv. schuursponsje). Tevens zijn kokers van de RVS tafel geslepen in K320. Dit geeft het materiaal een matte glans en is mede hierdoor eenvoudig te reinigen.

Tafel

De tafel bestaat uit 2 onderdelen, het onderstel Helsinki met daarbij een tafelblad naar uw keuze. Het tafelblad  kan bestaan uit diverse materialen, zoals verschillende soorten natuursteen, glas en hout. U kunt de diverse materialen vinden in het keuzemenu.
Bij het tafelmodel Helsinki “zweeft” het tafelblad als het ware boven het RVS onderstel.

Stoelen

Om de tuinstoelen volledig onder de tafel te kunnen schuiven dient hoogte van de armleuning niet meer te bedragen dan 680mm. Indien u wenst dat we het onderstel hoger maken is dat uiteraard geen probleem. 
De Helsinki tafel bied de mogelijkheid om ook aan de kopse kanten van de tafel een stoel bij te schuiven. Hierdoor worden 2 extra zitplaatsen gecreëerd.

 

Geïntegreerde wielen

Wilt u de tafel graag gemakkelijk verplaatsen? Dat kan! Daarvoor zijn er de geïntegreerde wielen.
Speciale zwenkwielen gemonteerd op een RVS beugel welke in alle 4 de tafelpoten worden gelast. De wielen zijn volledig gelagerd en het loopvlak is van Polyurethaan.

Enkele kernpunten om de geïntegreerde wielen erbij te nemen:

  • Gemakkelijk verplaatsbaar door 1 persoon
  • In iedere richting te verrijden doordat het volledig zwenkbare wielen betreft
  • De wielen worden incl. speciale kunststof plaatjes geleverd welke dienst doen als rem
  • Niet zichtbaar, de wielen zijn volledig in de poot geïntegreerd

Wel dient uw terras hiervoor geschikt te zijn. Dat wil zeggen dat het terras enigszins vlak moet zijn, zodat alle 4 tafelpoten goede ondersteuning krijgen van de bestrating. 

 

Extra informatie

Extra informatie

Korte beschrijving Dit is een tafel met een zwevend tafelblad.
Type Tafel Bijzettafel, Salontafel, Sidetable, Tafel
Materiaal RVS
Behandeling Tafel Geslepen

Levertijd en Garantie

Levertijd

Voor kleine producten die via de webshop worden besteld geldt dat er dezelfde dag of de erop volgende werkdag de bestelling wordt verstuurd.

Voor grotere producten wordt met u telefonisch een afleverafspraak ingepland. Gemiddeld genomen wordt er 1 week na bestelling geleverd. Indien u de bestelde producten graag later wilt ontvangen kunt u dit gerust aangeven op de betaalpagina. We vervoeren onze producten in de meeste gevallen zelf, zodat we ook de nodige service kunnen verlenen. Tevens zetten we de producten die u besteld gebruiksklaar op de door u aangegeven plaats. 

Indien in de toegang naar uw tuin of woning obstakels zijn, zouden wij het fijn vinden als u dit bij de betaalpagina zou willen aangeven. We kunnen dan ons hierop voorbereiden dat we de meubelen netjes kunnen plaatsen.

Obstakels kunnen vormen:

- Deuropeningen <80cm.
- Onverhard pad
- Verhard pad maar <60cm.
- Trappen of andere niveauverschillen.

 

Garantie

Op alle artikelen geld een minimale garantieperiode van 2 jaar. Indien dit langer is zal dit bij het betreffende artikel worden vermeld.