Over RVS Tuintafel.com

Tuinmeubelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de tuin; ze vormen een plek om te zitten, tot rust te komen en te genieten van de zon en de bloemen om ons heen. Het is de tafel om op zondagmorgen aan te ontbijten of in de avond aan te BBQ-en. Tuinmeubelen zijn onmisbaar. 

RVSTuintafel.com maakt tuinmeubelen. We zijn een specialist in het ontwerpen en maken van RVS onderstellen. Ze zijn van hoge kwaliteit en oer-degelijk. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van een prachtige tuinset op uw terras!

De RVS onderstellen worden gecombineerd met natuurstenen, glazen of houten tafelbladen. De combinatie van het RVS met het natuurlijke tafelblad zorgt voor een moderne en zeer luxe uitstraling.

We hebben verschillende soorten natuurstenen tafelbladen op voorraad. Deze kunnen naar wens gecombineerd worden met de verschillende RVS onderstellen. Om het geheel compleet te maken biedt RVSTuintafel.com ook nog verschillende zitmeubelen aan, waarin het comfortabel toeven is.

Een groot voordeel aan de tuintafels van RVSTuintafel.com is dat de tafels kunnen worden voorzien van ingebouwde wielen in de tafelpoten. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te verplaatsen.

Dagelijks bezoeken mensen uit heel Nederland en België de showroom van RVSTuintafel.com. Velen van hen genieten nu van een complete tuinset welke ze bij ons samengesteld en besteld hebben.

RVSTuintafel.com staat voor een persoonlijke benadering, deskundig advies, eerste klas materialen, oog voor detail en een uitstekende service. De tuinmeubelen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen waarbij een keuze kan worden gemaakt uit verschillende ontwerpen, materialen en afmetingen. Kom dus gerust een keer de tuinmeubelen bekijken in onze showroom! Omdat deze zich in een voormalige tuinders-loods bevindt, zijn de tuinsets aantrekkelijk geprijsd.

Alle tuinmeubelen worden gratis of tegen een geringe vergoeding bij u thuis bezorgd en in de tuin geplaatst.

RVSTuintafel.com heet u welkom in de showroom op Groesweg 47 in Maasbree. Ook op zaterdag open van 10:00 tot 17:00 uur. Neem alvast een kijkje op deze website voor een impressie van ons assortiment tuinmeubelen. U kunt ze hier bekijken en vergelijken en tevens is het mogelijk om ze via de website te bestellen.

 Bel voor een afspraak naar 077-3902926 of mail naar info@rvstuintafel.com.

Chris Tulmans
Eigenaar

View Chris Tulmans's profile on LinkedIn