Over RVSTuintafel.com

Tuinmeubelen creëren de centrale plek in de tuin. Ideaal om tot rust te komen of in goed gezelschap te genieten van een heerlijke maaltijd. Tuinmeubelen zijn onmisbaar.

RVSTuintafel.com is dé specialist in het ontwerpen en maken van RVS tafelonderstellen met een op maat gemaakt tafelblad. Doordat de natuurstenen tafels oerdegelijk en van hoge kwaliteit zijn, kunt u het hele jaar genieten van uw prachtige tuinset!

De RVS onderstellen kunnen worden gecombineerd met een tafelblad van natuursteen, een glazen tafelblad of een tafelblad van hout. De combinatie van roestvast staal met het natuurlijke tafelblad zorgt voor een moderne en zeer luxe uitstraling. Onze tafels en tafelonderstellen kunnen worden uitgerust met geïntegreerde (zwenk-) wielen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Naast de frames van RVS maken wij ook tafelonderstellen van staal, wat zorgt voor een robuuste uitstraling van de eettafel of tuintafel. Om de tafel compleet te maken biedt RVSTuintafel.com verschillende zitmeubelen aan, zoals diningstoelen, relaxstoelen en stapelbare tuinstoelen. Hierdoor kunt u een complete tuinset geheel zelf samenstellen.

Dagelijks bezoeken mensen uit heel Nederland en België de showroom van RVSTuintafel.com. Vele van hen genieten nu van een unieke, luxe of design tuinset die ze bij ons volledig hebben samengesteld en besteld.

RVSTuintafel.com staat voor een persoonlijke benadering, deskundig advies, eerste klas materialen, oog voor detail en een uitstekende service. De tuinmeubelen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen waarbij een keuze kan worden gemaakt uit verschillende ontwerpen, materialen en afmetingen. Kom gerust eens kijken in de showroom!

RVSTuintafel.com heet u van harte welkom in de showroom aan Groesweg 47 in Maasbree (L). We zijn ook op zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur. Neem alvast een kijkje op deze website voor een impressie van het assortiment. U kunt de tuinmeubelen hier bekijken, vergelijken en ook direct bestellen. De tuinmeubelen worden gratis of tegen een geringe vergoeding bij u thuis bezorgd en in de tuin geplaatst.

Bel voor een afspraak naar 077-3902926 of mail naar info@rvstuintafel.com.

Chris Tulmans
Eigenaar

View Chris Tulmans's profile on LinkedIn