Informatie over RVS Onderstellen

RVSTuintafel.com is specialist in het ontwerpen en produceren van RVS onderstellen ook wel roestvrij stalen tafelframe genoemd. Roestvrij staal heeft meerdere voordelen, want naast zijn moderne en luxe uitstraling heeft het de eigenschap dat het corrosievrij (= roestvrij) zal blijven en eenvoudig te onderhouden is. 

We hebben vele modellen RVS tafelonderstellen in ons assortiment. Deze zijn in verschillende maten leverbaar zijn en kunnen gecombineerd worden met een tafelblad naar keuze. Het roestvrij stalen onderstel Parijs kan uitstekend gecombineerd worden met een rond tafelblad, terwijl het rvs onderstel Dublin en Helsinki uitermate geschikt zijn voor een rechthoekig of vierkant tafelblad. Voor een ruime keuze aan tafelbladen kijkt u in het menu bij Tafelbladen.

Alle RVS onderstellen worden in eigen werkplaats geproduceerd.
Hierdoor kunnen we ook uw RVS onderstel op maat leveren. 

De werkplaats van RVSTuintafel.com is uitgerust met een hoogwaardig machinepark, zodat we de hoogste kwaliteit tafels kunnen produceren. Daarnaast is onze werkplaats is ook voorzien van een voorraad materialen en natuurstenen tafelbladen. Hierdoor kunnen we alle onderstellen en complete tuintafels vrijwel direct leveren.

RVSTuintafel.com is specialist in het maken van RVS onderstellen, vanwege:

  • De tafelframe's worden geproduceerd in onze eigen werkplaats;
  • We gebruiken hoogwaardig RVS, AISI 304 of AISI 316;
  • De wanddikte van de kokers is minimaal 2 mm;
  • De oppervlakte-afwerking is geslepen

 

Meer informatie?   Contactformulier