Informatie over onderstellen / frame tafels

RVSTuintafel.com is specialist in het maken van RVS en stalen onderstellen. Deze onderstellen kunnen zowel voor tuintafels als voor keuken- of kamertafels worden gebruikt. We produceren en leveren niet enkel onderstellen voor rechthoekige tuintafels, maar ook voor vierkante en ronde tuintafels. Ieder onderstel kan worden gecombineerd met een tafelblad naar keuze, zoals bijvoorbeeld een natuursteen, houten of glazen tafelblad. Door de vele mogelijkheden die wij u bieden kunt u eindeloos combineren en uw eigen tuinset samenstellen.
 

Gespecialiseerd in het maken van rvs, stalen en stenen onderstellen op maat

Alle RVS onderstellen worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunnen we ook maatwerk tafels leveren en een maatwerk tafel onderstel leveren. U vraagt, en wij maken!

De werkplaats van RVSTuintafel.com is uitgerust met een hoogwaardig machinepark, zodat we de hoogste kwaliteit tafels kunnen produceren. De goed uitgeruste werkplaats is ook voorzien van een voorraad materialen en natuurstenen tafelbladen, waardoor de tuintafels snel geproduceerd en geleverd kunnen worden. Indien voorradig, kunnen de tuinmeubelen vrijwel direct geleverd worden.

RVSTuintafel.com is specialist in het maken van onderstellen, vanwege:

  • Jarenlange ervaring in metaalbewerking;
  • Gediplomeerd HBO werktuigbouwkundige;
  • De onderstellen worden geproduceerd in onze eigen werkplaats;
  • Dit doen we door middel van de béste machines;
  • We gebruiken hoogwaardig RVS, AISI 304 of AISI 316;
  • De wanddikte van de kokers is minimaal 2 mm;
  • De oppervlakte-afwerking is geslepen.

U kunt onder andere een een tafel onderstel zoals een stalen tafelframe, een onderstel tafel, een rvs frame tafel, onderstel tafelblad, een metalen onderstel tafel, een stalen onderstel tafel, een stalen tafelonderstel, een onderstel tafel staal, stalen tafelframe enz. bij ons kopen. Een ijzeren onderstel voor een tafel is niet mogelijk.

Meer informatie? Contactformulier