Onderhoud

7 producten

per pagina
Aflopend sorteren
 1. RVS reiniger Zep Inox Cleaner
  € 22,00
 2. RVS Reiniger Zep 7-11 Radiant
  € 20,00
 3. Lithofin Easy-Clean
  € 16,00
 4. Lithofin Vlekstop 250ml
  € 20,00
 5. Lithofin Vlekstop Plus 250 ml
  € 20,00
 6. Lithofin Vuiloplosser
  € 15,00
 7. Lithofin Oil-Ex
  € 21,00

7 producten

per pagina
Aflopend sorteren

Over onderhoud

Naast het maken en het bezorgen van prachtige onderstellen, tafelbladen, stoelen en complete tuinsets vindt RVSTuintafel.com ook het onderhoud erg belangrijk. Goede onderhoudsproducten zorgen ervoor dat uw tuinmeubelen er jaar in jaar uit als nieuw uit blijven zien.

Onderhoud en reinigen

We hebben verschillende onderhoudsartikelen in ons assortiment. Voor het schoonmaken en reinigen van roestvrijstaal (RVS) hebben wij krachtige en intensieve reinigingsmiddelen. Voor natuursteen, zoals basalt, marmer en graniet hebben wij diverse preventieve impregneermiddelen. Voor het onderhouden, reinigen en schoonmaken van natuurstenen tafelbladen hebben wij diverse intensieve vuiloplossers en vlekverwijderaars. Er zijn dus producten voor ieder soort probleem, of het nu gaat om een vetvlek in uw natuurstenen tafelblad of het intensief reinigen van uw RVS tafelonderstel. Wij hebben het geschikte onderhoudsproduct!

Voor RVS en Natuursteen

Specifiek voor RVS hebben we een aantal schoonmaakmiddelen uitvoering getest. Bestel ook de best geteste rvs reiningingsmiddelen.

Natuursteen kan men impregneren om beter water en vetafstotend te zijn. Zie hiervoor onze pagina onderhoud natuursteen.

Meer informatie?   Contactformulier