Onderhoud

9 producten

per pagina
Aflopend sorteren

9 producten

per pagina
Aflopend sorteren

Informatie over het onderhoud

Naast het maken en het bezorgen van prachtige onderstellen, tafelbladen, stoelen en complete tuinsets vindt RVSTuintafel.com ook het onderhoud erg belangrijk. Goede onderhoudsproducten zorgen ervoor dat uw tuinmeubelen er jaar in jaar uit als nieuw uit blijven zien.

We hebben verschillende onderhoudsartikelen in ons assortiment. Voor het schoonmaken en reinigen van roestvrijstaal (RVS) hebben wij krachtige en intensieve reinigingsmiddelen. Voor natuursteen, zoals basalt, marmer en graniet hebben wij diverse preventieve impregneermiddelen. Voor het onderhouden, reinigen en schoonmaken van natuurstenen tafelbladen hebben wij diverse intensieve vuiloplossers en vlekverwijderaars. Er zijn dus producten voor ieder soort probleem, of het nu gaat om een vetvlek in uw natuurstenen tafelblad of het intensief reinigen van uw RVS tafelonderstel. Wij hebben het geschikte onderhoudsproduct!

Op de pagina’s onderhoud RVS en onderhoud Natuursteen ziet u een schema welke overzichtelijk laat zien welke producten geschikt zijn voor de verschillende doeleinden.

 

Meer informatie?   Contactformulier